Çerkeslerin çoğunluğunu oluşturduğu Çoğulcu Demokrasi Partisi'nden Bursa Bağımsız Milletvekilliği adaylığını açıkladıktan sonra gündeme bomba gibi düşen eski KAFSİAD Başkanı Aydın İlhan'a bir destekte KAFSİAD yönetim kurulu üyesi Cafer Bozkurt'tan geldi.
KAFSİAD yönetim kurulu üyesi Cafer Bozkurt yaptığı açıklamada ''Çerkesler bu sene Bursa'da mevcut siyasi partilerden gereken ilgiyi göremediler. Aydın İlhan ise Bursalı Çerkeslerin mecliste temsil edilebilmesi adına taşın altına elini koyup bağımsız olarak milletvekilliğine aday oldu. Bursa'da yaşayan Çerkeslere düşen görev ise Aydın İlhan'ı bu büyük mücadelesinde yalnız bırakmayıp, onu meclise taşımaktır. Yakında düzenleyeceğimiz bir toplantı ile tüm Çerkes Derneklerinden desteklerini isteyeceğiz' dedi.
Cafer Bozkurt:Aydın İlhan Çerkesler İçin Bir Şanstır!
KAFSİAD yönetim kurulu üyesi Cafer Bozkurt Bursa Bağımsız Milletvekili Adayı Aydın İlhan'ın Çerkes halkı tarafından desteklenmesi gerektiğini söyledi.
